Brocante meubels rondom Rotterdam

Brocantiek Boetiek  

..bedient een ruime regio rondom Rotterdam. Hieronder kunt u lezen voor welke producten u zoals bij ons terecht kunt - ook wanneer u uit de omgeving van Rotterdam komt!

Of duik direct onze webwinkel in - Hier rechts ---->

________________________________________________________

Vintage wiegje voor babykamer rond Rotterdam

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een vintage wiegje voor uw babykamer? Kijk dan eens in onze webshop. Wij verkopen met enige regelmaat Vintage meubeltjes en ook wiegjes en ledikantjes. Soms in orginele staat. Soms opgeknapt. U kunt ook langskomen om deze vintage babykamer meubeltjes eerst te bewonderen. (wij bevinden ons aan de veldkersweg 39 in Rotterdam)

Babymeubels of babymeubeltjes Rotterdam

Onze winkel in de buurt van Rotterdam biedt een ruime keuze aan babymeubels. Komt u eens langs of bekijk onze webshop om te zien welke babymeubeltjes wij op dit moment aanbieden. Ook voor het opknappen van babymeubels kunt u bij ons terecht!

Retro ledikantjes rondom Rotterdam

Retro is hip! Ook voor de babykamer. Onze winkel in de buurt van Rotterdam verkoopt met enige regelmaat Retro meubeltjes en ledikantjes. Kijk even in onze webshop naar het huidige aanbod en wellicht vindt u het Retro meubeltje dat u zoekt.

Brocante of brokante meubels in de buurt van Rotterdam

Onze winkel nabij Rotterdam verkoopt erg veel brocante (brokante) meubels. Wij knappen ook met regelmaat brocante meubeltjes op. Of u nu zoekt naar een ruime kast of een mooie sidetable. Er is  veel te zien in onze webshop.

Barok of Baroque commodes te koop rond Rotterdam

Onze winkel in Barok of Baroque meubeltjes (nabij Rotterdam)  heeft met regelmaat opgeknapte commodes te koop! Kijkt u eens op onze website onder commodes of kom onze collectie in de showroom bewonderen. Wij houden van Barok! (Baroque)

Showroom nabij Rotterdam, vol met nogstaglische kinderkamer (bedjes - commodes - kasten)

Wij verkopen een ruime collectie nogstalgische kinderkamers. In onze showroom in de buurt van Rotterdam vind u meerdere stylen terug. Bedjes, commodes, kastjes, en nog veel meer. Allemaal om die oude sfeer van vroeger weer te laten herleven in uw kinderkamer.

Ouderwetse babykamers te koop nabij Rotterdam

Woont u in de buurt van Rotterdam en bent u op zoek naar meubeltjes voor het inrichten van een ouderwetse babykamer? Kom dan eens kijken in onze showroom. Wij verkopen regelmatig mooie opgeknapte ouderwetse babykamer meubels. Ledikantjes, wiegjes, kastjes, commodes. Eerst even rondneuzen wat er zoals is op het moment? Bekijk onze babykamerwebshop.

Jaren 50 - 60 - 70 brocante of brokante meubeltjes (bedjes / ledikantjes / wiegjes / kastjes )

Zoekt u een winkel rond Rotterdam die meubeltjes verkoopt met die prachtige jaren 50 - 60 - 70 stijl? Dan bent u bij brocantieboetiek aan het juiste adres! Wij verkopen met regelmaat meubels - zoals bedjes, wiegjes, kasten, ledikanten - uit die periode. Geheel opgeknapt en als nieuw. Bekijk ons huidige assortiment alsvast op onze website of kom een kijkje nemen in onze showroom.

Gerestyled meubels (opgeknapte meubels) in de buurt van Rotterdam

Onze showroom nabij Rotterdam staat vol met gerestyled meubels. Denkt u aan kasten, sidetables, dressoirs, ladenkasten, babykamermeubeltjes. Te veel om op te noemen. En elke keer anders! Het loont dus om onze website regelmatig te bezoeken en te kijken of het gerestyled meubelstuk van uw keuze erbij staat. Of u bezoekt onze showroom - niet ver van Rotterdam (wij bevinden ons aan de veldkersweg 39 in Rotterdam)

Hippe kinder en babykamers nabij Rotterdam met ledikanten, commodes, en nog veel meer!

In onze winkel - in de buurt van Rotterdam - verkopen wij een grote collectie babykamer meubeltjes. Van vintage tot retro tot baroque (barok) Alles netjes gerestyled en als nieuw. Wilt u een hippe babykamer met de charme van vroeger! Kom eens kijken in onze showroom.

Witte romantische babykamers of kinderkamers rond Rotterdam

Woont u in de omgeving van Rotterdam en bent u bezzig met het inrichten van een babykamer of kinderkamer? Denkt u aan een romantische stijl, lieflijk en in frisse witte tinten? Kijkt u dan eens in onze webshop. Wij verkopen heel veel opgeknapte meubeltjes die passen in een romantische kinder of babykamer.

Oude meubels laten opknappen restylen / verfen rondom Rotterdam

Woont u in de buurt van Rotterdam en heeft u een meubelstuk dat u graag een tweede leven gunt? Bij ons kunt u terecht voor het laten restylen van uw eigen kast, dressoir, tafel, bed, etcetera.
Wij hebben een professionele spuiterij en leveren uw meubels als nieuw weer aan uw terug. Belt of e-mailt u ons met een uw offerte-aanvraag.